Min type gutt

Alle har vel en type gutt de liker. Og nå skal jeg fortelle dere hvordan drømmemannen min bare MÅ være! Ååkey! Da begynenr vi fra toppen. Jeg liker når mannfolk har måne eller er skalla. Jeg syns det er jævla deilig! Det er akkurat som om å ta på en pikksvin. Det tenner meg! Også kommer vi til ansiktet! Jeg liker når de har skikkelig kinnskjegg, skjegg og bart! Også tenner jeg på hitlerbarter og fittekoster. (Det er drittdigg å bli slikka av an gutt med fittekost, kiler som faen i musa!) 

Så kommer vi til ørene! Åårh! Ørene.♥ Liker best når de stikker langt ut fra hodet og er skikkelig store. Nesten sånn som Dumbo sine!

Så kommer vi til overkropp. Jeg liker gutter som er så tynne at man sku ha trodd de har anorexi. Jeg liker når man kan se ribbenene og alt det der. Føler man kjenner innvoldene til de da når man ligger oppå slike gutter. 

Når det kommer til pikkstørrelse så liker jeg de små og tynne siden jeg er så forbanna trang.. Just saying. :) Benan liker jeg hårete! Hår på kroppen er mandig! Og til syvende og sist så elsker jeg når gutter har store føtter! En liten fetish det! ;*

Natta folkenz!♥
Puperteten

Nå skal jeg ta opp et vledig bra tema. Denne sykdommen er veldig utbredd blandt ungdommene nå til dags. Nemmel pupterten! Guttene får større tissefanter og de får evnen til å spryte. De får hår under armene, mere hår på benan, på brystet og ja ! til og med mellom benene.. Noen av dem får også hår rundt analhølet, rompehullet, homseinputten (eller hva unge folk kaller det nå til dags..) De får også mere hårvekst i nesen, ørene, bart og alt det der. De ser rett og slett ut som APEKATTER til slutt. Noen av dem får også kviser som ligner små tomater i trynet. Puperten er rett og slett en stygg stygg sykdom.. Men alle får den! Det er helt normalt. Altså om akkurat DU som leser dette har disse symtomene, så bare slapp helt av! Den varer bare i ca. 5 år så.. 

Jente får da noe som heter tits, boob, pupper osv. Noen jenter får puppehår, fittehår, hår under armene, damebarter osv.. Altså det går tydelig an å se at apekattene er våre forfedre! (ikke adam og eva!!!!)

Menmen! Til slutt.. men ikke minst! Så får vi også MENSEN! Noe som er utrolig deilig innimellom. Spesielt når man tror at man er gravid, men så kommer søte tanterød og overrasker! Noen ganger kan ho overraske som bare faen.. Sånn som på bussen i dag.. Jeg blødde gjennom og merket det ikke en gang. Den gamle dama som satt ved siden av meg kikket bare stygt og holdt på å brekke seg.. Det så nesten ut som diare (dritesyka) menmen, kan da nå ikke noe får at jeg lider av sykdomer pupertet.. 

 

Dette var da et deppeinnlegg! takk for meg (PATTAN)

 
Pattan her!

Yesyes! Nå skal dere få høre litt her.. Jeg er nemmelig pattan. Blir kalt det siden jeg har hat de største puppene.. Helt siden barnehagen. Ikke for å skryte, men jeg er lit stolt over det. På fritiden liker jeg å kle meg ut som mann. Det er litt vanskelig for meg da siden jeg har litt store pupper, men jeg gjør det alikevel. Jeg synes egentlig litt synd på moren min siden hun enda går på angrepiller etter jeg kom til verden.. Det er litt trist, men jeg er blitt vandt til det! 

Anyways! Jeg er da egentlig en liten kåt jævel.. Jeg er transe og dere kommer nok til å måtte lese litt om homofili, bifili, nekrofili osv på denn bloggen her. BTW! Jeg er ikke EMO! Det er æsj.

Litt fakta om meg:
Jeg er liten og søt som en bollemus.
Jeg har få tenner igjen i kjeften.. dessverre..
Jeg er venn med verdens feteste folk!
Jeg tenner på hår!
Jeg liker alt som er lenger enn 5 cm..
Min yndlingsfarge er rosa!

 

Det var da litt fakta om meg! Kommer mere etterhvert.
Så yesyes, jeg er Pattan, hva heter du? :D 
Tryne, Dyna og Pattan

Profilteksten her!

Kontakt:
Hotmail her...

Kategorier

 • Blogg
 • Dyna
 • Pattan
 • Tryne
 • Arkiv

  Siste Innlegg


  Kjendis livet
  Back
  Whats uppppp!!!
  Dyna svarer
  Tryne spørsmål

  Annonser
  Design

  hits