Min type gutt

Alle har vel en type gutt de liker. Og nå skal jeg fortelle dere hvordan drømmemannen min bare MÅ være! Ååkey! Da begynenr vi fra toppen. Jeg liker når mannfolk har måne eller er skalla. Jeg syns det er jævla deilig! Det er akkurat som om å ta på en pikksvin. Det tenner meg! Også kommer vi til ansiktet! Jeg liker når de har skikkelig kinnskjegg, skjegg og bart! Også tenner jeg på hitlerbarter og fittekoster. (Det er drittdigg å bli slikka av an gutt med fittekost, kiler som faen i musa!) 

Så kommer vi til ørene! Åårh! Ørene.♥ Liker best når de stikker langt ut fra hodet og er skikkelig store. Nesten sånn som Dumbo sine!

Så kommer vi til overkropp. Jeg liker gutter som er så tynne at man sku ha trodd de har anorexi. Jeg liker når man kan se ribbenene og alt det der. Føler man kjenner innvoldene til de da når man ligger oppå slike gutter. 

Når det kommer til pikkstørrelse så liker jeg de små og tynne siden jeg er så forbanna trang.. Just saying. :) Benan liker jeg hårete! Hår på kroppen er mandig! Og til syvende og sist så elsker jeg når gutter har store føtter! En liten fetish det! ;*

Natta folkenz!♥
party all the time

Våre kjære blogglesere- begynn å snus det er sunt! røykinging gir dere bedre lunger som dagene går. 

snus gir dere bedre tannkjøtt å regn duft fra munnen. Folk blir kåte av å røyke å snuse husk på det! we are that all the time.!! 

butikkene sier 18årins grenser på snus å røyk aboslutt ikke! skulle ikke vært det i det hele tatt.. skulle v'ært 11-12 sånn at faktisk de unge ungdommer skulle ha smakt på det å tatt seg en joint før skolen!

ja faktisk vi var på en fest å patta fikk spydd på en gutt slik at alle så det. Men dyna å Tryne de på lekte kåte jæævler hele dagen men de fikk seg ikke ligg! å Tryne datt ned trappa å trynte bunne av trappa. Huff for en dag! 

skulle ha vært flere av de dagene, men nå tror jeg vi skal ut å ta en dusj ! 

 Juhu

It's hard to look like!

 


 


Juuhuu I am dyna ;) I love my self!
Kåte meg

Jaja, nå sitter kåte meg på chattroulette for å få meg noe, siden jeg er for stygg for å få meg noe i virkeligheten. Jaja.. Sånn er det nå da. Jeg sitter hjemme på en fredagskveld og fingrer på cam, mens andre er utep å byen og får seg one night stand. Dessverre er jeg enda jomfru siden jeg er så hårete og stygg. Så på mandag skal jeg hen til hudpleie og bli vokset over hele kroppen. Gruer meg.. Jeg har hørt at man kan få nytelse av det dersom man tenner på smerte. Så lucky me! Får meg nytelse + kanskje noe på byen da! 

Nå kommer jeg kanskje til å få et bra liv alikevel. Skal blogge om hvordan det gikk på mandag! Så følg med folkenz!

Om det er noen som vil ha seg noe på cam med meg er det bare å ta kontakt via bloggen! Snakkes puzar! ;* (Håper dere liker hår i såfall og ikke får hjerteinfrakt når dere ser meg<3)
Som sagt SYNDROM!


Jeg lider av en utrolig dårlig sykdom som syndrom!
I dag så skulle på på butikken så falt jeg så måtte dyna hjelpe meg opp men det gikk dårlig..!
så jeg ropte på min ex kjæreste som var i butikken ''pål'' men sa bare.. Tryne harr do dytte no igjen offda!


 Dyna sa til meg at jeg måtte begynne å bli normal.. så da gikk jeg hjem og sminket meg fint ;*
så traff jeg pattan som var ute og gikk en tur i manne kostyme sitt hun sa at nå skulle vi danse vals.. så vi tok oss en dans mitt i rundkjøringen i bygda vår!


Vinden i håret suste forbi alle sammen <3 
Romatisk eller hva ? 
Ingen ting!


Nå sitter jeg og snakker med noen rare folk på skype.!

Hvorfor skal alle være så jævelig kåte? spesielt gutter som spør om å vise kuken på web..! 
Serisøst gutter har av og til ikke et liv kanskje noen med ikke alle..

Det var en dag meg å dyna var inne på chatroulette.no faktisk..så var det mange rare menn som viste pikken sin for andre :O
Også var det en som sa at vi måtte stoppe! 
Så var det faen med tryne ditt faen som kom opp.. Tror du ikke at dyna måtte gå inn på doen å gjøre noe spesielt hmm!  

Mamma sa en gang til meg at vi ikke måtte spise så mye sjokolade :O
fordi da kunne vi bli svarte.. Så etter den dagen satt jeg meg ned for å spise mye sjokolade..
å da tenkte jeg at jeg ikke trenge å bruke brunkrem mer ;D 

 
 
Fjortis

 

Heisann fjortiser ;)

Altså hvor skal vi begynne jo for det første skal vi ha 100 kilo med brunkrem i tryne å ikke bare mitt men også ditt tryne for faen!
 Også når vi kommer til klær og sånn.. nei faktisk ikke fjortiser nå skal ikke bruke klær dem er som horer på bygda;)
Når det kommer til gutter,sminke,fylla ja som sagt man har ingen peilig alle fjortiser skal  være blondiner.. dem skal være dumme og blonde! 
når fjortiser skal ut å fester så tror de dem er så fulle at dem ikke kan stå på beina.. men hemmeligheten bak det er at dem bare drikker redbul og burn
fordi dem har ikke penger til drikke varer så det heter nok bare fjortisfylla som alle vet om nå til dags!
 
Beste med gutter!

Herregud nå skal jeg fortelle dere mye her! Gutter kan man bruke til å kaste søppel på. Men ellers er de veldig greie å ha når man skal på kino eller noe for da spanderer dem alt. 

Gutt er veldig deilig å ha når man vil ha et ligg..  Jeg personelig liker å bruke dem til å ligge med.. å bruke guttan til det værste er best.. 

Alle guttan brude bli brukt på  en måte, Men guttan er veldig ekkle.. de snakker rett ut om bæsj og tiss , tissekone å tissemann å alt sånn der. Tenk hvor deilig det er ett å ha brukt en gutt..  du har jussom fått alt om trent du vil ha åsså  dicher du han etterpå..  Chill!! Du har pult han , han kjøpte mye til deg å du går bare tilbake til han når du vil ligge med han. Gutter som er utro er det beste. De ligger med ei ann ei å gir deg en god følelse av ett ligg å etter det får du sykdom! En sykdom som eks. Klamydia, Aids , Herpes osv..  å du går til legen. så sier han få sjekke underlive ditt..  du klær av deg å til slutt bruker du legen til å ikke betale legetimen din. HEFTIG shit! 

 

KLAMYDIA ER LETT Å FÅ , MEN IKKE DEILIG Å SPARE PÅ! Husk på det. 

 

 

 

Hysj- dette kom egentlig ikke ut -.-

 

 

 

 
Puperteten

Nå skal jeg ta opp et vledig bra tema. Denne sykdommen er veldig utbredd blandt ungdommene nå til dags. Nemmel pupterten! Guttene får større tissefanter og de får evnen til å spryte. De får hår under armene, mere hår på benan, på brystet og ja ! til og med mellom benene.. Noen av dem får også hår rundt analhølet, rompehullet, homseinputten (eller hva unge folk kaller det nå til dags..) De får også mere hårvekst i nesen, ørene, bart og alt det der. De ser rett og slett ut som APEKATTER til slutt. Noen av dem får også kviser som ligner små tomater i trynet. Puperten er rett og slett en stygg stygg sykdom.. Men alle får den! Det er helt normalt. Altså om akkurat DU som leser dette har disse symtomene, så bare slapp helt av! Den varer bare i ca. 5 år så.. 

Jente får da noe som heter tits, boob, pupper osv. Noen jenter får puppehår, fittehår, hår under armene, damebarter osv.. Altså det går tydelig an å se at apekattene er våre forfedre! (ikke adam og eva!!!!)

Menmen! Til slutt.. men ikke minst! Så får vi også MENSEN! Noe som er utrolig deilig innimellom. Spesielt når man tror at man er gravid, men så kommer søte tanterød og overrasker! Noen ganger kan ho overraske som bare faen.. Sånn som på bussen i dag.. Jeg blødde gjennom og merket det ikke en gang. Den gamle dama som satt ved siden av meg kikket bare stygt og holdt på å brekke seg.. Det så nesten ut som diare (dritesyka) menmen, kan da nå ikke noe får at jeg lider av sykdomer pupertet.. 

 

Dette var da et deppeinnlegg! takk for meg (PATTAN)

 
Bli med!

 

Heisann..

Nå skal jeg ned og se om dyna og pattan er hjemme vi skal rund og rope på tarzan som henger i skogen! 
Så det skal nok bli moro.. bare ta kontak så kan du også være med vist ikke du har noen andre planer for dagen!
Men uansett tror nok ikke vi finner han fordi han liker ikke dyna fordi hun er farlig i skogen :/

Så nå skal jeg sminke tryne mitt for faen!
vist du har et problem så si det i tryne mitt for faen...  

Synes god du kan ta og titte innom denne bloggen mye oftere :)
Legg igjen en kommentar så skriver vi tilbake til deg ;D

Bli gjerne en fast leser og send den rundt til dine tryne for faen ^^,
Love you gays! 

Dream!

Hei småå  unagar! 

Nå  har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, når jeg satt på bussen så kjente jeg at jeg måtte tisse!

Akkurat i det sekunde jeg skulle ut bussen , så tisset jeg på meg..  Det var så flaut alle så på meg å lo! 

Når jeg kom opp trappa hjemme dreit jeg på meg..  å det stinka døden. Mamma trodde det var katten som hadde bæsja, men det var dessverre meg. 

Tisse og bæsje på en dag, det er ikke meg.. Men nå skal jeg kose med bamsen min å se på teletubbies.. Dyna di faen!

 Dream--------------------> jeg er de gule, se hvor kåt jeg er!!! 

 
Skummelt!

Heisann mine små dverger der ute..!
Jeg vil først og frams komme ut med en viktig nyhet til dere alle sammen..
Nå som tiden flyr og alle tisser på seg må jeg dessverre..På minde veier beklager at jeg er et monster :/ 
Jeg sitter oppe fordi jeg tørr ikke å sove! jeg er redd for at noen kommer og tar meg :(
Under min seng er det farlig :/ voldtekst mennene ligger der under på vent for å ta meg!


Vet du/dere hva jeg skal gjøre for å bli kvitt dem :( '

Med venlig hilsen Tryne som er redd for det meste! 
PS: ikke le <3 
Pattan her!

Yesyes! Nå skal dere få høre litt her.. Jeg er nemmelig pattan. Blir kalt det siden jeg har hat de største puppene.. Helt siden barnehagen. Ikke for å skryte, men jeg er lit stolt over det. På fritiden liker jeg å kle meg ut som mann. Det er litt vanskelig for meg da siden jeg har litt store pupper, men jeg gjør det alikevel. Jeg synes egentlig litt synd på moren min siden hun enda går på angrepiller etter jeg kom til verden.. Det er litt trist, men jeg er blitt vandt til det! 

Anyways! Jeg er da egentlig en liten kåt jævel.. Jeg er transe og dere kommer nok til å måtte lese litt om homofili, bifili, nekrofili osv på denn bloggen her. BTW! Jeg er ikke EMO! Det er æsj.

Litt fakta om meg:
Jeg er liten og søt som en bollemus.
Jeg har få tenner igjen i kjeften.. dessverre..
Jeg er venn med verdens feteste folk!
Jeg tenner på hår!
Jeg liker alt som er lenger enn 5 cm..
Min yndlingsfarge er rosa!

 

Det var da litt fakta om meg! Kommer mere etterhvert.
Så yesyes, jeg er Pattan, hva heter du? :D 
Tryne her!

Heei mitt navn er Tryne har du et problem med det så kan du gi faen å se på tryne mitt ;)<3

Jeg elsker å være med mine venner som pattan og sanda og charla dem er mine bestevenner!

Jeg bruker og voldta meg selv når jeg ikke har noe å gjøre :)
Jonie om du vil så ta kontakt på bloggen da vel
<3

Jeg elsker meg selv fordi jeg heter tryne for faen...Alle kaller meg det så du må også gjøre det eller så kommer jeg til og bli lei meg!

jeg liker å kose med alle mine dyr i skogen og leke tarzan men ikke si det til noen fordi det er ikke lov<3
Hora er min venn!
Jeg har mensen vær dag å det er kjempe greit for da blir det renset opp i det systemet <3

Love you gays <33

 


Hilsen tryne <3
 
Dyna her!

Hei alle sammen, Tryne ditt for faen! 

nå skal jeg fortelle deg noe faktar om meg. 

Mitt navn er dyna. Jeg er en shit unge som er venn med Tryne ditt forfaen!! 

jeg liker å hoppe i vannet hver dag som kommer. Mamma å pappa lagte med i Kina derfor heter jeg dyna. 

Jeg har en pappagøye som heter dauda problem? 

jeg har 20 Taranteller hjemme som jeg liker å spise hele tiden på, tenk hvor god det er med å spise edderkopper som du gjør hver kveld. 

jeg røyker 30 pakker hver dag som kommer. ett problem.? 

Dyna kommer å ta den forfaen! 

 
Har du et problem ?

Har noen et problem at jeg heter Tryne mitt for faen!!

Det er ikke lov å modde folk fordi dem heter det <3

Jeg elsker meg selv å mine bloggere så dra et vis sted vist ikke du liker denne bloggen <3 
bli gjerne en leser så kan vi snakke om dyna for faen !?

 

 Made in kina <3 

Legg meg til som venn eller skriv kommentarer på bloggen min så kan vi ha det gøy<3 

hilsen Trynedynaforfaen <33
Heei folkens

I dag skyper jeg med dyna og pattan :) <3 

Koselig!Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Tryne, Dyna og Pattan

Profilteksten her!

Kontakt:
Hotmail her...

Kategorier

 • Blogg
 • Dyna
 • Pattan
 • Tryne
 • Arkiv

  Siste Innlegg


  Kjendis livet
  Back
  Whats uppppp!!!
  Dyna svarer
  Tryne spørsmål

  Annonser
  Design

  hits