Min type gutt

Alle har vel en type gutt de liker. Og nå skal jeg fortelle dere hvordan drømmemannen min bare MÅ være! Ååkey! Da begynenr vi fra toppen. Jeg liker når mannfolk har måne eller er skalla. Jeg syns det er jævla deilig! Det er akkurat som om å ta på en pikksvin. Det tenner meg! Også kommer vi til ansiktet! Jeg liker når de har skikkelig kinnskjegg, skjegg og bart! Også tenner jeg på hitlerbarter og fittekoster. (Det er drittdigg å bli slikka av an gutt med fittekost, kiler som faen i musa!) 

Så kommer vi til ørene! Åårh! Ørene.♥ Liker best når de stikker langt ut fra hodet og er skikkelig store. Nesten sånn som Dumbo sine!

Så kommer vi til overkropp. Jeg liker gutter som er så tynne at man sku ha trodd de har anorexi. Jeg liker når man kan se ribbenene og alt det der. Føler man kjenner innvoldene til de da når man ligger oppå slike gutter. 

Når det kommer til pikkstørrelse så liker jeg de små og tynne siden jeg er så forbanna trang.. Just saying. :) Benan liker jeg hårete! Hår på kroppen er mandig! Og til syvende og sist så elsker jeg når gutter har store føtter! En liten fetish det! ;*

Natta folkenz!♥

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Tryne, Dyna og Pattan

Profilteksten her!

Kontakt:
Hotmail her...

Kategorier

Arkiv

Siste Innlegg


Kjendis livet
Back
Whats uppppp!!!
Dyna svarer
Tryne spørsmål

Annonser
Design

hits