Beste med gutter!

Herregud nå skal jeg fortelle dere mye her! Gutter kan man bruke til å kaste søppel på. Men ellers er de veldig greie å ha når man skal på kino eller noe for da spanderer dem alt. 

Gutt er veldig deilig å ha når man vil ha et ligg..  Jeg personelig liker å bruke dem til å ligge med.. å bruke guttan til det værste er best.. 

Alle guttan brude bli brukt på  en måte, Men guttan er veldig ekkle.. de snakker rett ut om bæsj og tiss , tissekone å tissemann å alt sånn der. Tenk hvor deilig det er ett å ha brukt en gutt..  du har jussom fått alt om trent du vil ha åsså  dicher du han etterpå..  Chill!! Du har pult han , han kjøpte mye til deg å du går bare tilbake til han når du vil ligge med han. Gutter som er utro er det beste. De ligger med ei ann ei å gir deg en god følelse av ett ligg å etter det får du sykdom! En sykdom som eks. Klamydia, Aids , Herpes osv..  å du går til legen. så sier han få sjekke underlive ditt..  du klær av deg å til slutt bruker du legen til å ikke betale legetimen din. HEFTIG shit! 

 

KLAMYDIA ER LETT Å FÅ , MEN IKKE DEILIG Å SPARE PÅ! Husk på det. 

 

 

 

Hysj- dette kom egentlig ikke ut -.-

 

 

 

 

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Tryne, Dyna og Pattan

Profilteksten her!

Kontakt:
Hotmail her...

Kategorier

Arkiv

Siste Innlegg


Kjendis livet
Back
Whats uppppp!!!
Dyna svarer
Tryne spørsmål

Annonser
Design

hits