Puperteten

Nå skal jeg ta opp et vledig bra tema. Denne sykdommen er veldig utbredd blandt ungdommene nå til dags. Nemmel pupterten! Guttene får større tissefanter og de får evnen til å spryte. De får hår under armene, mere hår på benan, på brystet og ja ! til og med mellom benene.. Noen av dem får også hår rundt analhølet, rompehullet, homseinputten (eller hva unge folk kaller det nå til dags..) De får også mere hårvekst i nesen, ørene, bart og alt det der. De ser rett og slett ut som APEKATTER til slutt. Noen av dem får også kviser som ligner små tomater i trynet. Puperten er rett og slett en stygg stygg sykdom.. Men alle får den! Det er helt normalt. Altså om akkurat DU som leser dette har disse symtomene, så bare slapp helt av! Den varer bare i ca. 5 år så.. 

Jente får da noe som heter tits, boob, pupper osv. Noen jenter får puppehår, fittehår, hår under armene, damebarter osv.. Altså det går tydelig an å se at apekattene er våre forfedre! (ikke adam og eva!!!!)

Menmen! Til slutt.. men ikke minst! Så får vi også MENSEN! Noe som er utrolig deilig innimellom. Spesielt når man tror at man er gravid, men så kommer søte tanterød og overrasker! Noen ganger kan ho overraske som bare faen.. Sånn som på bussen i dag.. Jeg blødde gjennom og merket det ikke en gang. Den gamle dama som satt ved siden av meg kikket bare stygt og holdt på å brekke seg.. Det så nesten ut som diare (dritesyka) menmen, kan da nå ikke noe får at jeg lider av sykdomer pupertet.. 

 

Dette var da et deppeinnlegg! takk for meg (PATTAN)

 

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Tryne, Dyna og Pattan

Profilteksten her!

Kontakt:
Hotmail her...

Kategorier

Arkiv

Siste Innlegg


Kjendis livet
Back
Whats uppppp!!!
Dyna svarer
Tryne spørsmål

Annonser
Design

hits